Lesaanbod

Bij Hemmeland Sports geven we personal training en boxing workouts. Leuk, afwisselend, én effectief

Personal training
Personal training bij Hemmeland Sports bestaat uit functional training en boxing workout  (zie onder)  De oefeningen die we doen, passen bij ons natuurlijk bewegingspatroon. Daarbij voeren we de constant variërende oefeningen uit bij een zo hoog mogelijke intensiteit. Op die manier werk je aan alle facetten van je conditie; lenigheid, kracht, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Tijdens de training werk je met materialen zoals kettlebells en halters dumbbell`s (gewichten), slamballs, sandbags, rekken, en met je eigen lichaamsgewicht. De trainingen zijn altijd full-body, hiermee leer je het lichaam beter met zichzelf samen te werken, effectiever dan trainen in afzonderlijke spiergroepen. Het werken met losse materialen zoals boven beschreven, heeft daarbij voor op machine`s en apparaten, dat het lichaam zelf zijn balans en stabiliteit moet bewaren.

Boxing workout
Boxing workout is stevige workout waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van bokstechnieken. De basis van de boxing workout is boksen, een sport waarbij je zowel cardio als kracht traint, gecombineerd met functional training. De training is afgestemd op je lichaam en er wordt onder meer gewerkt met dumbells, jump ropes, Bulgarian bags en kettlebells. Boxing workout is goed voor je hele lichaam en je traint tegelijk je evenwicht, coördinatie, reactievermogen en behendigheid. Boxing workout is voor iedereen toegankelijk, je hebt geen basisconditie nodig om te beginnen. Omdat de groepen klein zijn, max 8 personen, krijg je altijd genoeg aandacht om de juiste (boks)techniek aan te leren. Je kunt je aanmelden voor een groep, of zelf een groep samenstellen (vanaf 3 personen), materiaal is aanwezig.

Tijden
Gezien de groepen verschillen in samenstelling, en in verband met het maximum aantal deelnemers verzoeken wij je contact met ons op te nemen zodat we je samen in de juiste groep kunnen plaatsen.

Voor alle trainingen van Hemmeland Sports geldt dat ze worden gegeven door professionele en gediplomeerde trainers. Materiaal is aanwezig.


Kosten

Personal training en personal boxing workout
1 keer per week €47.50
2 (of meer) keer per week €37.50 per les
Op locatie  €60.00 per les

Small group training
Duo training en duo boxing workout €25.50,- pp/per les

Boxing workout groepslessen (minimaal 4, maximaal 8 personen)
€12.50, -pp/per les


Locatie

Personal trainingen en personal boxing workout worden gegeven buiten of in de studio op het Hemmeland, en indien gewenst op locatie.

Boxing workout groepslessen zijn in de zomer buiten op het Hemmeland, in de winter (nov t/m maart) in de gymzaal van De Verwondering.

Afspraken kunnen 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij geen of een te late afzegging wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Neem voor meer informatie contact op met Bas of Rick.


Algemene voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden.