Personal training

Lesaanbod
Personal training bij Hemmeland Sports is altijd op maat. Ieder mens verschilt. Behoeftes en mogelijkheden verschillen ook. Samen stemmen we af wat voor jou de best passende training en trainingsfrequentie is. Het onderlinge contact en het plezier ervaren in het bewegen zijn daarbij heel belangrijk.  De keuze aan trainingsmogelijkheden is groot: krachttraining, kettlebell workouts, op crossfit gebaseerde trainingen, bokstraining, en alle mogelijke combinaties. Tijdens de training werk je met materialen zoals kettlebells, halters, dumbbells (gewichten), slamballs, sandbags en het eigen lichaamsgewicht.
Er wordt gewerkt vanuit een holistisch principe, d.w.z. lichaam en geest worden niet als apart van elkaar beschouwd, maar op elkaar inwerkend. Bij de trainingen is er dus ook aandacht voor het mentale welzijn.

Bas is ook leefstijl/voedingsdeskundige en lifecoach. Deze diensten kunnen desgewenst integraal worden afgenomen of apart.

Kosten
Personal training (45 min)
1 keer per week €49.50
2 (of meer) keer per week €42.50 per les
Op locatie  €62.50 per les

Duo personal training 25.50 p.p.

Afspraken kunnen 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Bij geen of een te late afzegging wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Neem voor meer informatie contact op met Bas

Algemene voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden.