Hemmeland Sports

Hemmeland Sports is een bedrijf gevestigd in Monnickendam (Waterland) en biedt personal training/boxing-workout, semi-personal training/ en small-group training (tot 8 personen). De lessen worden buiten gegeven, met uitzicht op de Gouwzee en Marken en bij slecht weer in de studio op het Hemmeland. De groepslessen zijn in de winter in een sportzaal.

Wij geloven in de kracht van bewegen

Eigenlijk is het simpel, als je wilt dat je auto het blijft doen ga je geregeld naar de garage. Zo werkt het eigenlijk ook voor je lichaam. Bij geregeld onderhoud functioneer je beter. Daarnaast is geregeld sporten de perfecte uitlaatklep. Het helpt je hoofd leegmaken en je te ontspannen,  je gaat letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten en wint aan zelfvertrouwen.

Bewegen draagt dan ook bij aan zowel je fysieke als de mentale gezondheid. Het is onze missie om jou dit te laten ervaren. Of je nu groot of klein bent, jong of oud.

Onze pijlers:

Veiligheid
Wij willen dat je bij onze trainingen veilig fit(ter) wordt en niet geblesseerd raakt. Daarom leren we je op een verantwoorde manier bewegen, tijdens de training én daarbuiten. Ook letten we nauwkeurig op de uitvoering van de oefeningen en kijken bij iedere training weer naar je belastbaarheid.

Respect
Wie je bent en in wat voor conditie je binnenkomt maakt ons niet uit. Je bent er en daar zijn we blij mee. Je krijgt onze volle aandacht en samen met jou maken we er een leuke en afwisselende en resultaatgerichte training van. 

Resultaat
Al onze trainingen zijn gericht op het lichaam als geheel. De trainingen zijn functioneel, d.w.z. dat de oefeningen zijn gebaseerd op ons natuurlijk bewegingspatroon en voelen daarom ook heel logisch.  Elke les is anders en je behaalt snel resultaat op alle gebieden; van kracht, souplesse en coördinatie tot explosiviteit, vaardigheid en uithoudingsvermogen.

Kosten
We willen onze trainingen voor iedereen bereikbaar maken en kiezen daarom voor een relatief laag tarief. We gaan graag een duurzame relatie met onze cliënten aan. Personal training werkt immers het beste als je het langere tijd volhoudt, ook financieel.