Trainers

Bas van Kalken
Amsterdam (1967)
Diploma: Fit!Vak Fitness Trainer (2008) en Fit!Vak Personal Training (2008)
Bas in het kort: betrouwbaar, bevlogen, invoelend, analytisch.

Bas heeft ruim tien jaar ervaring als personal trainer en is gespecialiseerd in functional-trainingen: constant variërende effectieve oefeningen bij een zo hoog mogelijke intensiteit. Zijn lessen stemt hij af op de cliënt zodat ieder een training krijgt met de voor hen of haar juiste intensiteit. Hij geeft zijn lessen vanuit de studio op het Hemmeland en op locatie. Ook geeft hij samen met Rick teambuildingtrainingen voor bedrijven.

'Ik ben trainer geworden nadat ik had ontdekt wat bewegen voor mij persoonlijk betekent. Van nature ben ik bewegelijk en heb een zogeheten drukke geest, iets waardoor ik me niet altijd even prettig voelde in mijn professionele leven. Min of meer uit frustratie ben ik gaan sporten, en dat bleek wonderwel de oplossing voor alles. Ik ben nu veel rustiger en meer in balans. Sporten is voor mij dan ook het uitganspunt van mijn leven geworden, de rest valt daar eigenlijk omheen. Ik werk graag met mensen, vind het leuk om ze te leren kennen en om samen met hen doelen te stellen en te bereiken. Het leukste van mijn werk vind ik om te zien als het wonder dat zich ooit bij mijzelf heeft voltrokken, in balans raken door sport, zich ook voordoet bij mijn cliënt. Daar haal ik veel voldoening uit. Tijdens de lessen leer ik mijn cliënten persoonlijk goed kennen, en zo ook hun fysieke (on)mogelijkheden. Dat geeft mij de kans om de training persoonlijk op hen af te stemmen. Voor mij is het belangrijk dat de cliënt een veilige, maar toch heel effectieve training krijgt in een prettige persoonlijke atmosfeer.'

Neem contact op met Bas, 06 17840812 of bas@hemmelandsports.nl 

Puck Meier
Purmerend (1994)
Diploma: Fit!Vak A, Verzorgende IG, Persoonlijk begeleider
Puck in het kort: sportief, enthousiast, bevlogen, creatief, openhartig 

Puck heeft ruim 3 jaar ervaring met het geven van personal training.  Zij is jong begonnen met boksen en heeft dit vervolgens uitgebreid met verschillende vechtsporten en fitness - en daarin ook de benodigde diploma's behaald. Ze werkt naast personal trainer ook als begeleider met mensen met een auditieve beperking die moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien.  De communicatie verloopt dan middels gebaren. Puck geeft zowel bokslessen als lessen die een combinatie van functional training en boksen zijn waarbij alle facetten van conditie ruim aan bod komen. Voor alle lessen geldt dat het zowel een-op-een is als in groepsverband. Puck is als trainer niet alleen heel bekwaam, geduldig en begripvol, maar ook heel gedreven en weet haar enthousiasme over te brengen in haar lessen.

'Op mijn 13e ben ik begonnen met boksen. Na veel verschillende sporten te hebben geprobeerd vond ik in boksen echt mijn passie.  Ik kom uit een groot gezin, dus competitie en het voor jezelf op komen sloten daar natuurlijk goed bij aan.  Het boksen motiveerde mij om meerdere vechtsporten uit te proberen. Vanaf dat moment heb ik bij verschillende sportscholen getraind om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Al deze ervaringen kan ik nu bundelen in mijn lessen. Dit zorgt ervoor dat mijn lessen heel afwisselend en uitdagend zijn.  Persoonlijk vind ik ook erg leuk om met name bij de meiden en vrouwen bij te mogen bijdragen aan hun weerbaarheid en zelfvertrouwen.