Is er iets beter in het leven dan één miljoen euro winnen?

 

Natuurlijk, namelijk twee miljoen euro winnen. Want waarom zou je genoegen nemen met minder, als er meer te behalen valt? Vanuit die logische gedachte willen we het bij Hemmeland Sports aantrekkelijker maken om twee keer in de week bij ons te trainen. Vanaf maandag 3 september wordt het tarief voor twee keer in de week een groepstraining volgen daarom €8,50 per training.

Nu even serieus. Wij merken dat twee keer per week trainen een enorme vooruitgang is ten opzichte van één keer per week. Om supercompensatie optimaal te benutten is het belangrijk dat je direct na een volledig herstel, 24-72 uur afhankelijk van de training, weer een nieuwe prikkel krijgt. Bij één keer in de week trainen mis je dat moment.

Zoals je van ons gewend bent gaat het uiteindelijk maar om één ding bij Hemmeland Sports, zorgen dat jij fitter wordt! In dat kader willen we het voor zoveel mogelijk mensen haalbaar maken om die gewenste fitheid te bereiken. We hopen hiermee een drempel weg te nemen om te gaan trainen. Helaas voor jou, nog minder smoesjes om niet te komen…

Het is voor iedereen mogelijk om bij de andere, bestaande groepen aan te sluiten. De tijden van deze groepen zijn momenteel als volgt:

Maandag             20:00 – 20:45

Dinsdag               19:30 – 20:15

Woensdag           19:00 – 19:45

Donderdag          19:00 – 19:45 en 20:00 – 20:45

Indien je twee keer per week mee wil trainen in de bestaande groepen kun je jezelf per mobiel of e-mail aanmelden bij Rick. Hij zal je dan toevoegen in de groepsapps van de trainingen zodat je je kunt aanmelden zoals je gewend bent.

Schikken de huidige dagen of tijden je niet? Hemmeland Sports biedt bij voldoende animo ook de mogelijkheid om nieuwe groepen te starten op dagen en tijden dat daar vraag naar is. Neem hierover contact op met Rick voor meer informatie.

Gratis personal training

Naast al het moois hierboven beschreven beginnen we vanaf 3 september met nóg een nieuwe actie. Breng je iemand aan voor de groepstraining dan verdien je daarmee een gratis Personal Training ter waarde van €47,50. Hier heb je per aangebracht persoon eenmalig recht op na de eerste vijf keer dat hij/zij heeft meegetraind. Rick zal dan contact met je opnemen om je gratis Personal Training in te plannen. Drie kwartier stuk gaan terwijl Rick tegen je schreeuwt, wie wil dat nou niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *