Personal Training voor iedereen

Bij Hemmeland Sports zijn we altijd bezig om zoveel mogelijk mensen te helpen fitter te worden. De beste en snelste manier dat te bereiken is via onze personal training. Om dat voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken kiezen wij ervoor om onze prijzen laag te houden. Zo is personal training bij Hemmeland Sports 30 tot 50 procent goedkoper dan bij andere aanbieders in en om Monnickendam.

Voordelen van personal training
Het grootste voordeel zit al in de naam, personal. De hele training is gemaakt en gericht op alleen jou. Er wordt rekening gehouden met jouw sterktes en zwaktes, jouw niveau en vooral jouw doelstellingen. Door het analytisch vermogen van onze trainers weten zij precies op wat voor manier ze jou moeten prikkelen, en hoe juist niet. Elke training is weer anders, andere oefeningen, andere methodes, maar nog steeds volledig ingericht op jou. Op die manier zorgt de trainer er samen met jou voor dat je het maximale resultaat uit elke training haalt.

Gratis
Wil jij deze voordelen benutten en het maximale resultaat behalen tegen een lage prijs? Neem dan via e-mail of telefoon contact op om een gratis eerste training in te plannen!

Bas van Kalken
E-mail: Bas@hemmelandsports.nl
Tel: 06 17 84 08 12

Klik hier om meer te weten te komen over Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *